Solpaneler

För dig som värderar solpanelernas utseende och vill ha ett kostnadseffektivt system med hög kvalité, så är våra solpaneler perfekta. Alla solpaneler som ingår i vårt sortiment är svarta, stilrena och i minimalistisk design. Våra solpaneler smälter in bra med ditt tak och övriga huset tack vare solpanelerna helsvarta celler och aluminium ram. På Sollux Energi har vi valt att endast arbeta med väletablerade solcellsleverantörer från både den europeiska och asiatiska marknader för att kunna tillfredsställa alla våra kunders behov.

 

 

Växelriktare och batteri

Växelriktaren är en central komponent i en solcellsanläggning och tekniken ändras hela tiden. Vi försöker alltid hålla oss uppdaterade och väljer växelriktare av hög kvalité från väletablerade tillverkare som ligger i utvecklingens framkant. Skulle det vara så att ni söker en växelriktare av ett specifikt fabrikat och modell så är det bara att höra av sig, så offererar vi gärna det som ni önskar. Vi offererar alltid ett batteripaket från samma leverantör som växelriktaren, detta för att kunna försäkra högsta kompatibilitet.

Growatt

Elbilsladdare

Namnlös design (3)

Passa på att köpa till en laddare till elbilen och ladda bilen med din

egenproducerade solenergi. Zaptec Go är en  laddbox av hög kvalitet med

alla nödvändiga funktioner som en smart laddare kan tänkas behöva.

Lika som solcellerna följer valet av laddare Sollux DNA med ett stilrent utseende och laddaren finns i ett antal olika färger för att passa det flesta fasader.