Solpaneler

Sonnenstromfabrik är en tysk solcellstillverkare med 25 års erfarenhet i branschen.

Sonnenstromfabrik har ett stort sortiment med olika modeller och storlekar på solpaneler gör att det alltid finns en panel som passar ändamålet. Deras CO2 optimerade tillverkning försäkrar att produkterna är hållbart tillverkade och all tillverkning sker under bra förhållanden i Tyskland.

Montagesystem

Van Der Valk är ett nederlänskt företag med produktionen i Nederländerna. Vi levererar alltid Van Der Valk system med godkända snö och vindlast beräkningar som alltid är anpassade för anläggningens omgivning och klimat.

  • Klämsystem
  • Universella mellan- och ändklämmor (H 28-50 mm)
  • Mindre takmontering nödvändig tack vare mycket stark profil
  • Koppling av samma styrka som profil, så inga svaga punkter
  • Praktisk och säker sidomontering
logo-van-der-valk-solar-systems

Växelriktare

Fronius-Logo

Fronius nya SYMO produktserie erbjuder den perfekta 3-fas växelriktaren till alla hemmasystem. Växelriktaren har en hög effektivitetsgrad på 98 % och är tystgående. Fronius Symo finns i storlekarna 3-20kW.

Våra Fronius Symo är i verision M. M har 2 MPP trackers vilket kan behandla strängar med solcellsmoduler helt individuellt, alltså kan en serie solcellsmoduler läggas mot öst och den andra mot exempelvis väst, de behandlas sedan helt individuellt av växelriktaren beroende på effekt per sträng.

3-fasväxelriktaren från SMA är specialanpassad för små till mellanstora privatanläggningar. Växelriktaren kommer med avancerade övervakningsmöjligheter och en av marknadens bästa garantier.

Företaget har sina rötter i Tyskland och är en symbol för tysk kvalitét och noggrannhet. I 30 år har företaget arbetat med att utveckla och tillverka växelriktare och har idag ett brett utbud av innovativa produkter som är tillverkade i Tyskland.

Logo_SMA