Smarta batterilösningar med
CheckWatt

Tjäna Pengar Med Ditt Batteri - Checkwatt Frekvensbalansering i Sverige

Under normal drift skickar elnätet el med en konstant frekvens (vanligtvis 50 hertz). Om efterfrågan på el ökar eller minskar, kan frekvensen på elnätet avvika från det normala. Här kommer batterierna in i bilden. De kan snabbt leverera lagrad energi till elnätet eller dra energi från det när det behövs för att hjälpa till att hålla frekvensen inom acceptabla gränser. Genom att hyra ut ditt batteri får du ersättning för att du är med och balanserar elnätet.

cw-hz

DU KAN LITA PÅ SOLLUX ENERGI

Med marknadens bästa produkter och med egna montörer i världsklass så kan du lita på att din solcellsinstallation blir bra.

Tjäna Pengar med CheckWatt

Genom att ansluta dig till Checkwatt och hyra ut ditt batteri kan du tjäna en imponerande summa pengar varje år. Enligt uppskattningar kan du tjäna upp till       53 440 kr per år med ett batteri som kan leverera en effekt på 10 kW. Detta är en fantastisk möjlighet att öka din inkomst samtidigt som du gör en positiv inverkan på energisystemet.

Hållbart och Framtidsinriktat

Genom att delta i Checkwatt-tjänsten tar du ett steg mot en mer hållbar framtid. Genom att använda ditt batteri för att stödja frekvensbalanseringen bidrar du till att minska beroendet av fossila bränslen och främja en grönare energiframtid.

Checkwatt i stockholm. frekvensbalansering i stockholm

Kom Igång och var med att Balansera det Svenska Elnätet

Nyckelfärdig solcellsinstallation med CheckWatt, 129 000 kr

I detta paket ingår en solcellsanläggning med 8st Paneler All Black 415W + Hybridväxelriktare Solax 10kW + Batteripack Solax 12 Kwh. (Ger en nominell effekt på 10,2 kW) + CheckWatt monterat och klart.

Växelriktare + Batteri,
99 000 kr

I detta paket ingår  Hybridväxelriktare Solax 10kW + Batteripack Solax 12 Kwh. (Ger en nominell effekt på 10,2 kW) + CheckWatt monterat och klart.

 

Batteri, kontakta oss för prisförslag

Vilket batteri du kan använda är beroende av vilken växelriktare som sitter uppe. Kontakta oss så tar vi en närmare titt på just din solcellsinstallation och kommer med en lösning som är anpassad för dig.

sollux
CWlogo